AktuelnoOsnovne škole

Prijavite nam probleme u osnovnim školama

06. nov 2019.
Osnovna škola Petar Petrović Njegoš; foto: CINS
U skladu sa dosadašnjom praksom da istražujemo teme koje su vama važne, Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) će se u narednom periodu baviti problemima u osnovnim školama. Zbog ograničenih kapaciteta, predmet istraživanja su škole na području Beograda.

Ukoliko znate za slučaj nasilja, diskriminaciju, ako ste prisustvovali korupciji, ili ste upoznati sa nekim drugim problemima u radu osnovnih škola u Beogradu, molimo vas da popunite sledeći upitnik i podelite ga sa onima koji imaju slična iskustva.

UPITNIK je ovde: cins.rs/problemi-u-osnovnim-skolama 

U upitniku vas molimo da opišete problem koji prijavljujete i da ostavite kontakt kako bismo mogli da vam se obratimo za dodatna pitanja.

Molimo vas da podatke upisujete isključivo u upitnik, ili nam ih šaljite putem aplikacije Signal, koji preporučujemo zbog bezbednosti.

  

Informacije iz upitnika šalju se putem Google-a u Google Sheets, koristeći zaštitu koju ova kompanija pruža, i biće dostupne isključivo dvema novinarkama i urednici. Obavezujemo se da ćemo sve podatke čuvati u skladu sa najvišim standardima bezbednosti podataka i standardima istraživačkog novinarstva.

Pogledajte koji problemi u osnovnim školama su do sada prijavljeni CINS-u.

Na osnovu vaših prijava ćemo formulisati do 5 problema u osnovnim školama (to su problemi za koje smo primili dovoljno prijava i materijala da shvatimo značaj i izvodljivost istraživanja), a pitaćemo vas koje od tih problema želite da istražimo.

O problemima koje ne obradimo u istraživačkim pričama ćemo nastojati da izvestimo kroz druge formate (kraće tekstove, vesti, video priloge i tome slično).

Imena i druge lične podatke koje nam ostavite nećemo koristiti u pričama dok vas ne kontaktiramo.

Više o radu naše redakcije, nagradama koje smo dobili i donatorima možete saznati na cins.rs.

UPITNIK: cins.rs/problemi-u-osnovnim-skolama

Ukoliko imate poteškoće u popunjavanju upitnika ili dodatna pitanja, pišite nam na office@cins.rs ili nam se javite porukom ili pozivom na broj telefona 062 10 39 472.

Autor:

Ostavi komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o

Tagovi

Povezano

Send this to a friend