AktuelnoOsnovne škole

Prijavite nam probleme u osnovnim školama

06. nov 2019.
Osnovna škola Petar Petrović Njegoš; foto: CINS
U skladu sa dosadašnjom praksom da istražujemo teme koje su vama važne, Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) će se u narednom periodu baviti problemima u osnovnim školama. Zbog ograničenih kapaciteta, predmet istraživanja su škole na području Beograda.

Ukoliko znate za slučaj nasilja, diskriminaciju, ako ste prisustvovali korupciji, ili ste upoznati sa nekim drugim problemima u radu osnovnih škola u Beogradu, molimo vas da popunite sledeći upitnik i podelite ga sa onima koji imaju slična iskustva.

UPITNIK je ovde: cins.rs/problemi-u-osnovnim-skolama 

U upitniku vas molimo da opišete problem koji prijavljujete i da ostavite kontakt kako bismo mogli da vam se obratimo za dodatna pitanja.

Molimo vas da podatke upisujete isključivo u upitnik, ili nam ih šaljite putem aplikacije Signal, koji preporučujemo zbog bezbednosti.

  

Informacije iz upitnika šalju se putem Google-a u Google Sheets, koristeći zaštitu koju ova kompanija pruža, i biće dostupne isključivo dvema novinarkama i urednici. Obavezujemo se da ćemo sve podatke čuvati u skladu sa najvišim standardima bezbednosti podataka i standardima istraživačkog novinarstva.

Pogledajte koji problemi u osnovnim školama su do sada prijavljeni CINS-u.

Na osnovu vaših prijava ćemo formulisati do 5 problema u osnovnim školama (to su problemi za koje smo primili dovoljno prijava i materijala da shvatimo značaj i izvodljivost istraživanja), a pitaćemo vas koje od tih problema želite da istražimo.

O problemima koje ne obradimo u istraživačkim pričama ćemo nastojati da izvestimo kroz druge formate (kraće tekstove, vesti, video priloge i tome slično).

Imena i druge lične podatke koje nam ostavite nećemo koristiti u pričama dok vas ne kontaktiramo.

Više o radu naše redakcije, nagradama koje smo dobili i donatorima možete saznati na cins.rs.

UPITNIK: cins.rs/problemi-u-osnovnim-skolama

Ukoliko imate poteškoće u popunjavanju upitnika ili dodatna pitanja, pišite nam na office@cins.rs ili nam se javite porukom ili pozivom na broj telefona 062 10 39 472.

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano