AktuelnoPrekogranični organizovani kriminal

Nastavlja se suđenje Šariću, zahtevi odbrane odbijeni

23. feb 2015.
Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za trgovinu drogom nastavlja se danas pred Specijalnim sudom u Beogradu, pošto je Državno veće tužilaca odbilo zahtev odbrane za izuzeće tužilaca Saše Ivanića i Miljka Radisavljevića

 

Podsetimo, na prethodnom ročištu koje je održano 5. februara advokat okrivljenog Darka Šarića, Radoslav Baćović zatražio je izuzeće zamenika specijalnog tužioca Saše Ivanića, specijalnog tužioca Miljka Radisavljevića i javnog tužioca Zagorke Dolovac. Prema Baćovićevim rečima, tužioci treba da budu izuzeti iz daljeg postupka zbog “nedostatka objektivnosti”.

Advokat Baćović se prilikom zahteva za izuzeće pozvao na sastanak koji je na Jelovoj Gori održan 18. aprila 2010. godine, a kome su prisustvovali pripadnici policije, BIA, zamenik specijalnog tužioca Saša Ivanić, kao i Dragan Dudić Fric, koji se u tom trenutku nalazio pod istragom Specijalnog tužilaštva. Zbog nedovoljno dokaza Dudić se nije našao na prvoj optužnici protiv Darka Šarića i njegove grupe podignutoj šest dana pre sastanka na Jelovoj Gori.


Više o tome šta se dešavalo na sastanku možete pročitati u tekstu: Šta se zbilo na Jelovoj Gori

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano