AktuelnoNavijačiSud i tužilaštvo

Miloš Vazura na slobodi

29. maj 2017.
Nakon saslušanja u Drugom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je nelegalno držao oružje, generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura pušten je na slobodu

Drugo javno tužilaštvo u nedelju uveče odredilo je pritvor od 48 časova Milošu Vazuri, generalnom direktoru FK Partizan, nakon što ga je policija iste večeri privela zbog nelegalnog posedovanja pištolja.


Vazurin advokat Veljko Delibašić rekao je za Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) da je Vazura pušten na slobodu. On je ranije demantovao navode medija da je sa Vazurom priveden i pripadnik njegovog obezbeđenja.


Delibašić kaže da ne očekuje da će protiv Vazure biti pokrenut postupak.


U međuvremenu, Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kojem ističu “svoju opredeljenost poštovanju zakona i načela na kojima počiva pravna država”, te da ne žele da utiču na rad pravosudnih organa i da će biti u prilici da se obrate javnosti sa više informacija tek u narednim danima.

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano