MAPA: Gradovi i opštine u kojima se održavaju izbori i liste koje se takmiče

U nedelju 2. juna građani širom Srbije biraće predstavnike u lokalnim parlamentima. Evo ko se i gde takmiči za glasove građana.
30. maj 2024.

Najviše lista ima u Beogradu i Novom Sadu, po 14 u oba grada, a u četiri mesta – Bosilegradu, Odžacima, Opovu i Šidu –  građani će birati između samo dve izborne liste. 

Prijavite se na newsletter.

Hvala vam što prenosite tekstove CINS-a! Uz to je potrebno da navedete da ste priču preuzeli od Centra za istraživačko novinarstvo Srbije, kao i link ka tekstu koji prenosite.

Više informacija: cins.rs/uslovi-koriscenja/

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezano

20. jun 2024.
I pre nego što je leto zvanično počelo, Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) je upozorio na još jedan toplotni talas. Pogledajte kako su se kretale temperature u junu ranijih godina.
30. apr 2024.
Pred ponovljene izbore za odbornike u Beogradu pogledajte kakve su, po opštinama, rezultate ostvarile liste koje su se kandidovale na prošlogodišnjim izborima.
23. apr 2024.
Televizije Pink i Hepi otpisale su Srpskoj radikalnoj stranci dug od ukupno oko 100 miliona dinara. Dugovi koje stranke ostavljaju iza sebe u kampanjama nisu retkost, a istraživanje CINS-a pokazuje da uspostavljeni sistem finansiranja ne sprečava moguće zloupotrebe.
08. mar 2024.
Međunarodni dan žena, 8. mart, povod je da se priča o tome da li su – i u kojoj meri – muškarci i žene u Srbiji ravnopravni. Podaci pokazuju da su muškarci češće na rukovodećim pozicijama, kao i da zarađuju više.