AktuelnoSrbija

Uhapšen član Kekine grupe

17. feb 2010.
Beogradska policija uhapsila je Nemanju Arsenijevića, Milorada Lekića, Nemanju Vranješa, Marka Grnju i Bojana Šalamona zbog trgovine drogom na području Bačke Palanke i Beograda

Šalamon, Lekić i Vranješ su uhapšeni u Ustaničkoj ulici tokom primopredaje oko pola kilograma heroina i paracetamola, a koju su već ranije dogovorili Arsenijević i Grnja. Nakon pretresa iznajmljenih stanova koje su osumnjičeni koristili pronađeno je pola kilograma heroina i preko dva kilograma paracetamola.

Nemanja Arsenijević poznatiji kao Mutavi, označen je u beloj knjizi MUP-a Srbije kao član Novobeogradskog klana čiji je vođa Dejan Stojanović Keka trenutno u bekstvu. Prema podacima iz bele knjige Mutavi je zajedno sa ostalim članovima ove grupe pokušao da ubije Borislava i Željka Bandića. Ovo nije jedini put da je Arsenijević ima problema sa zakonom. On je bio osumnjičen da je zajedno sa Matejom Miloševićem i Milošem Miščevićem ubio Nenada Brkića ispred novobeogradskog splava ,,Salon“.

Arsenijević je u žižu javnosti dospeo i u februaru prošle godine. Naime, tada je izvesni Aleksandar Stanić ubio Milicu Petković, Arsenijevićevu babu. Na kraju se ispostavilo da je Stanić dugovao novac Arsenijeviću i da, pošto nije imao da mu vrati, došao u stan u Bulevaru Kralja Aleksandra s namerom da ga ubije. Kako Arsenijević u tom trenutku nije bio u stanu, a zbog straha da će ga Milica prepoznati, Stanić ju je ubio.

Osumnjičenima Lekiću, Vranješu, Grnji, Šalamonu i Arsenijeviću je određeno policijsko zadržavanje nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Autor:

Ostavi komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o

Tagovi

Povezano

Send this to a friend