AktuelnoPrivatno obezbeđenjeSud i tužilaštvo

Suđenje za ubistvo Frimermana: Koškanje u sudnici

29. jan 2018.
Fotografija preuzeta sa sajta svismomifedor.rs
Saslušanjem Milana Modrinića i Nemanje Gligorina danas je u Višem sudu nastavljeno ponovljeno suđenje za incident ispred splava Sound iz jula 2013. godine

Ponovljeno suđenje za ubistvo Fedora Frimermana i nanošenje telesnih povreda Milanu Modriniću i Nemanji Gligorinu u julu 2013. godine isped splava Sound, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu.


Na ročištu su se pored optuženih Denisa PavlovaDejana Mihajlovića, Negomira Uroševića i Dušana Davidovića pojavili i Milan Modrinić i Nemanja Gligorin. Porodica Fedora Frimermana je nakon smrti Fedorove majke izgubila pravo na zastupnika u ovom postupku.


Optuženi Negomir Urošević pokušao je da odloži ročište zbog kako je naveo “visokog pritiska usled čega je malaksao”. Sudija Bojan Mišić odbio je ovaj zahtev uz opasku “da prema lekarskoj dokumentaciji Urošević ima niži pritisak od njegovog”, te da će moći da isprati ročište.

 

Dejan Mihajlović Džin, jedan od optuženih i nekadašnji šef obezbeđenja na splavu Sound dobacio je Milanu Modriniću “Što nisi izašao ni pet minuta nakon što si izbačen sa splava…Magarče!”

Foto: CINS

Modrinić i Gligorin na ročište su pozvani da zbog ponovnog otpočinjanja suđenja daju iskaze, ali su obojica ostali pri svojim ranijim iskazima pred sudskim većem. Modrinić je dodao da je kao posledicu incidenta “imao operaciju 2015, kao i konstantan stres i da se generalno oseća loše”.


Pre početka pauze, Modrinić je zatražio od sudije dozvolu da pita “Šta je bila namera pripadnika obezbeđenja splava Sound da ih izbace sa splava i pretuku njega i njegove drugove”?


Na ovo pitanje, prisutni na suđenju, iako već na izlazu iz sudnice, reagovali su negodovanjem, a Dejan Mihajlović Džin, jedan od optuženih i nekadašnji šef obezbeđenja na splavu Sound dobacio je “Što nisi izašao ni pet minuta nakon što si izbačen sa splava…Magarče!”


Sledeće ročište zakazano je za 12. mart. i tada će svoje iskaze ponovo dati svedoci Nikola Ivanović, Dejan Jablanov i Mateja Luka Glušac.


Više o tome šta se dešavalo na prethodnim ročištima čitajte ovde.

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano