AktuelnoLicnostProjektiŠarićPrekogranični organizovani kriminalSud i tužilaštvo

ŠARIĆ - HRONOLOGIJA SLUČAJA

13. jul 2015.
 

Dan nakon izricanja prvostepene presude Darku Šariću Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) donosi pregled najznačajnijih dešavanja u vezi sa ovim slučajem, od 2009. godine do danas. U nastavku možete pogledati informacije o optužbama protiv Šarića i njegovih navodnih saradnika, o njegovom hapšenju, vezama, sudskim procesima i zaplenama droge.

 

Prijavite se na newsletter.

Hvala vam što prenosite tekstove CINS-a! Uz to je potrebno da navedete da ste priču preuzeli od Centra za istraživačko novinarstvo Srbije, kao i link ka tekstu koji prenosite.

Više informacija: cins.rs/uslovi-koriscenja/

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezano

30. dec 2019.
Šteta koja proizilazi iz ilegalne seče šuma deset puta je veća od novčane vrednosti posečenog drveta, navode u državnom preduzeću Srbijašume. Tako dve decenije bespravnog uništavanja šuma uz administrativnu liniju Srbije i Kosova koštaju 2,5 milijarde dinara, ali se ekološka šteta procenjuje na čak 25 milijardi dinara.
30. dec 2019.
Nenad Milosavljević, nastavnik biologije u osnovnoj školi u Leposaviću, kaže za CINS da uništenje šumskog ekosistema na severu Kosova traje već dve decenije. Nestanak šuma negativno utiče na klimatske promene, eroziju zemljišta i izvore pijaće vode.
30. dec 2019.
Najveći problem sa ilegalnom sečom šume Srbija ima uz administrativnu liniju sa Kosovom.
30. dec 2019.
Dok sedi na gomili posečenih drva, zagledan u brda na kojima je nekad bila bukova šuma, Goran Vukojević sa gorčinom priča o šumokradicama u selu Jelakce, kod Leposavića, na severu Kosova.