AktuelnoFunkcioneri

Podsetnik za gospođu ministarku

26. feb 2014.
Slavica Đukić Dejanović
CINS podseća ministarku Slavicu Đukić Dejanović da tekst koji otkriva da je SPS u svojoj centrali u Beogradu izdavao prostor klubu u vlasništvu braće Šarić nije nikakav senzacionalizam, već dokumentovana istraživačka priča u kojoj su sve tvrdnje dokazane

Slavica Đukic Dejanović, ministarka zdravlja, gostujući u Utisku nedelje na Televiziji B92 24. februara, izjavila je da su pisanja medija da je njena Socijalistička partija Srbije izdavala prostor u centrali svoje stranke na Studentskom trgu u Beogradu braći Šarić, u kome su oni vodili klub Vanila – običan senzacionalizam.

 

Redakcija Centra za istraživačko novinarstvo Srbije podseća ministarku na naše istraživanje o klubu Vanila, prvo koje je u Srbiji objavljeno na tu temu. Istraživanje sadrži dokumenatciju i dokaze da su čuvena braća bili vlasnici kluba.

 

U pitanju je, inače, jedan od prvih tekstova koji su u javnosti ukazivali na vezu Socijalističke partije Srbije i narko kartela Darka Šarća. Objavljen je 22. novembra 2012, mesecima pre nego što je “afera banana“ puštena u javnost.

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano