Aktuelno

Novo od CINS-a: Istraživački podkast Tragovi

08. dec 2023.
Centar za istraživačko novinarstvo Srbije pokreće novi podkast u kome će istraživati različite teme. Prvu sezonu podkasta Tragovi objavljujemo sledeće nedelje.

Nakon masovnih ubistava koja su se dogodila u maju u OŠ Vladislav Ribnikar, a zatim i u Malom Orašju i Duboni, CINS je istražio veze između ova dva događaja i analizirao uzroke i posledice njihovog nastajanja.

U prvoj sezoni ovog podkasta, koju smo nazvali Zao čas, istražujemo da li je sistem zakazao, kakav se postupak vodi protiv počinilaca masakra, ali pre svega, kako se sa tugom i neizmernim gubitkom bore porodice ubijenih.

Čućete šta kažu porodice i mišljenja stručnjaka, lekara i psihologa o onome što se događalo tih dana.

Sezona se sastoji se od pet epizoda koje će biti objavljene sledeće nedelje istovremeno – na sajtu CINS-a, CINS-ovom YouTube kanalu, kao i na svim platformama preko kojih slušate podkaste.

Oni koji su prijavljeni na CINS-ov newsletter dobiće priliku da prvi ekskluzivno preslušaju sve epizode. Ukoliko se još nisi prijavio/la, možeš to učiniti OVDE.

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano