AktuelnoPritisci na novinare

Vučić: Novinar Stefan Cvetković pronađen živ

15. jun 2018.
Stefan Cvetković, foto: Medija centar Beograd
Cvetković, čiji je nestanak prijavljen 14. juna, pronađen je u Beloj Crkvi, nepovređen i trenutno je u policiji na ispitivanju, rekao je predsednik Srbije

Novinar Stefan Cvetković pronađen je u Beloj Crkvi i trenutno se nalazi u policiji na ispitivaju, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.


On je na vanrednoj konferenciji rekao da je Cvetković pronađen 15. juna, nakon 30 sati potrage, nepovređen.


„Stefan Cvetković je u našim rukama, pronađen živ i zdrav, dlaka s glave mu ne fali“, rekao je Vučić i dodao da je Cvetković u policiji na ispitivanju.


Odgovarajući na novinarsko pitanje Vučić je rekao da će istraga utvrditi da li je nešto iscenirano, sa ili bez znanja Cvetkovića.

 

Prema njegovim rečima, Cvetković je pronađen u „širem rejonu centra Bele Crkve“ a pored njegovog automobila nije bilo znakova borbe. Vučić je rekao i da je sat, pronađen na licu mesta, bio „plastičan, jeftiniji od onog koji je gospodin Cvetković nosio tri dana pre toga“.


Pored Vučića, na konferenciji su bili i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića. Stefanović je rekao da je tokom istrage nestanka Cvetkovića „bilo dosta nelogičnosti“.


Vest o nestanku Cvetkovića objavljena je 14. juna uz informacije da je njegov auto, kojem je motor radio, pronađen otvorenih vrata i da je pored pronađen sat sa pokidanom narukvicom. 

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano