AktuelnoMedijski regulatori

Peković: Nije bilo pritisaka, ostavka iz ličnih razloga

20. jan 2020.
Goran Peković, član Saveta REM-a; foto: Medija centar
Profesor Goran Peković podneo je danas ostavku na funkciju člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) iz ličnih razloga, potvrdio je za Centar za istraživačko novinarstvo (CINS).

Informaciju o ostavci Pekovića prvo je potvrdila članica Saveta REM-a Olivera Zekić koja je za CINS navela da je o ostavci obaveštena putem mejla. Prema njenim rečima, Peković nije naveo razloge za ostavku već se samo zahvalio na saradnji.

S obzirom da njegov broj telefona nije bio dostupan, novinari CINS-a su do izjave Gorana Pekovića došli takođe putem mejla.

„Pritisaka na mene da podnesem ostavku nije bilo, ukoliko zanemarimo one koji svakodnevno, poslednje tri godine, dolaze od strane određenih političkih organizacija i pojedinih eksperata“, odgovorio je Peković.

Više o Goranu Pekoviću i današnjoj ostavci možete pogledati OVDE.

 

Hvala vam što prenosite tekstove CINS-a! Uz to je potrebno da navedete da ste priču preuzeli od Centra za istraživačko novinarstvo Srbije, kao i link ka tekstu koji prenosite.

Više informacija: cins.rs/uslovi-koriscenja/

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano