AktuelnoCINS-ova škola novinarstva

Trening za novinare u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu

26. maja 2015.
Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) i Balkanska istraživačka mreža (BIRN Srbija) organizuju jednodnevni trening za novinare i blogere u sklopu programa "Jačanje medijske slobode"

Trening će biti održan u sledećim gradovima:

 

– Niš – 4. jun 2015. godine u Medija centru Niš (mogu se prijaviti novinari iz Niša, Leskovca, Vranja, Pirota, Prokuplja i Knjaževca);

 

– Novi Sad – 5. jun 2015. godine u Novosadskoj novinarskoj školi (mogu se prijaviti novinari iz Novog Sada, Sremske Mitrovice, Kikinde, Zrenjanina, Sombora i Inđije);

 

– Kragujevac – 8. jun 2015. godine u hotelu „Kragujevac“(mogu se prijaviti novinari iz Kragujevca, Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Čačka i Kraljeva).


Novinari CINS-a i BIRN-a kolegama će predstaviti novi priručnik iz oblasti istraživačkog, kao i novinarstva baziranog na prikupljanju podataka („data-based“) i podeliti svoja znanja i iskustva stečena kroz različite istraživačke projekte.

S obzirom na to da je broj mesta ograničen, molimo vas da svoje prisustvo potvrdite što pre, a najkasnije do srede, 3. juna 2015. godine na mejl ivana.vukic@birn.eu.com ili putem broja telefona +381 11 40 30 320. U mejlu je neophodno da navedete ime, prezime, medij za koji radite i grad iz kog dolazite. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

* Putne troškove pokrivaju organizatori treninga, uz priložen dokaz o transportu (autobuska karta ili benzin u iznosu potrebnom za dvosmerni transport do grada u kome se trening održava).

Autor:

Ostavi komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o

Tagovi

Povezano

Send this to a friend