AktuelnoCINS-ova škola novinarstva

Trening za novinare u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu

26. maj 2015.
Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) i Balkanska istraživačka mreža (BIRN Srbija) organizuju jednodnevni trening za novinare i blogere u sklopu programa "Jačanje medijske slobode"

Trening će biti održan u sledećim gradovima:

 

– Niš – 4. jun 2015. godine u Medija centru Niš (mogu se prijaviti novinari iz Niša, Leskovca, Vranja, Pirota, Prokuplja i Knjaževca);

 

– Novi Sad – 5. jun 2015. godine u Novosadskoj novinarskoj školi (mogu se prijaviti novinari iz Novog Sada, Sremske Mitrovice, Kikinde, Zrenjanina, Sombora i Inđije);

 

– Kragujevac – 8. jun 2015. godine u hotelu „Kragujevac“(mogu se prijaviti novinari iz Kragujevca, Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Čačka i Kraljeva).


Novinari CINS-a i BIRN-a kolegama će predstaviti novi priručnik iz oblasti istraživačkog, kao i novinarstva baziranog na prikupljanju podataka („data-based“) i podeliti svoja znanja i iskustva stečena kroz različite istraživačke projekte.

S obzirom na to da je broj mesta ograničen, molimo vas da svoje prisustvo potvrdite što pre, a najkasnije do srede, 3. juna 2015. godine na mejl ivana.vukic@birn.eu.com ili putem broja telefona +381 11 40 30 320. U mejlu je neophodno da navedete ime, prezime, medij za koji radite i grad iz kog dolazite. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

* Putne troškove pokrivaju organizatori treninga, uz priložen dokaz o transportu (autobuska karta ili benzin u iznosu potrebnom za dvosmerni transport do grada u kome se trening održava).

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano