AktuelnoPritisci na novinare

NUNS i CINS: Javna podrška Vanji Ćalović

30. okt 2014.
MANS
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) smatraju da je list “Informer” počinio niz etičkih i profesionalnih prekršaja u nastavku neshvatljive kampanje kršenja ljudskih prava i narušavanja bezbednosti izvršne direktorke Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) Vanje Ćalović

NUNS i CINS pozivaju institucije Crne Gore da upotrebe sva pravna sredstva kako bi sprečili nastavak zloupotrebe medija za maltretiranje i vređanje ličnosti i organizacija koje istražuju korupciju.


Kao organizacije koje se zalažu za najviše standarde u novinarstvu i za doslednu i efikasnu borbu protiv korupcije, NUNS i CINS izražavaju podršku Vanji Ćalović i Mreži za afirmaciju nevladinog sektora koja istražuje korupciju i kršenje izbornih zakona u Crnoj Gori. 

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano