AktuelnoNagrade i druga priznanja

Delegacija Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu podržala rad CINS-a

14. okt 2014.
Ataše za štampu ambasade SAD u Beogradu, Stiven Stark, u poseti CINS-u, izrazio je podršku našem radu i istraživačkom novinarstvu u Srbiji uopšte: “Sjedinjene Američke Države smatraju da je nezavisan rad novinara, posebno istraživačkih, od izuzetnog značaja za svako demokratsko društvo”, rekao je Stark

Odeljenje za medije i odnose sa javnošću Ambasade SAD u Beogradu u više navrata je podržalo rad Centra za istraživačko novinarstvo srbije kroz različite projekte, istraživačke i edukativne.


U razgovoru sa direktorom CINS-a Brankom Čečenom, glavnim i odgovornim urednikom Stevanom Dojčinovićem i zamenikom urednika Dinom Jahićem, Stark je istakao da Ambasada SAD sa zanimanjem prati razvoj medijske scene u Srbiji i pomaže njenom razvoju na putu ka članstvu u Evropskoj Uniji i daljoj demokratizaciji.


U dužem razgovoru, novinari CINS-a su predstavili svoje nove istraživačke projekte i planove za razvoj Centra i preneli svoja novinarska iskustva i izazove predstavnicima Ambasade SAD, koji su izrazili zanimanje za dalju saradnju.

Autor:

Ostavi komentar

Prati
CINS neće objavljivati komentare koji sadrže uvrede, govor mržnje, pozivanje na nasilje ili diskriminišu bilo koju društvenu grupu. Takođe, nećemo odobravati optužbe na račun pojedinaca koje ne možemo da dokažemo. Hvala što poštujete ova pravila :)
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tagovi

Povezano