Vučić: Novinar Stefan Cvetković pronađen živ

Novinar Stefan Cvetković pronađen je u Beloj Crkvi i trenutno se nalazi u policiji na ispitivaju, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.


On je na vanrednoj konferenciji rekao da je Cvetković pronađen 15. juna, nakon 30 sati potrage, nepovređen.


„Stefan Cvetković je u našim rukama, pronađen živ i zdrav, dlaka s glave mu ne fali“, rekao je Vučić i dodao da je Cvetković u policiji na ispitivanju.


Odgovarajući na novinarsko pitanje Vučić je rekao da će istraga utvrditi da li je nešto iscenirano, sa ili bez znanja Cvetkovića.

 

Prema njegovim rečima, Cvetković je pronađen u „širem rejonu centra Bele Crkve“ a pored njegovog automobila nije bilo znakova borbe. Vučić je rekao i da je sat, pronađen na licu mesta, bio „plastičan, jeftiniji od onog koji je gospodin Cvetković nosio tri dana pre toga“.


Pored Vučića, na konferenciji su bili i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića. Stefanović je rekao da je tokom istrage nestanka Cvetkovića „bilo dosta nelogičnosti“.


Vest o nestanku Cvetkovića objavljena je 14. juna uz informacije da je njegov auto, kojem je motor radio, pronađen otvorenih vrata i da je pored pronađen sat sa pokidanom narukvicom. 


A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_f0s9q3877tcc12qsfu2nruksm2, O_RDWR) failed: Permission denied (13)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions)

Filename: Unknown

Line Number: 0