04 Maj 2012, 16:49

Komentari (0)

Novinari CINS-a drugu godinu uzastopno dobili nacionalnu nagradu za istraživačko novinarstvo

Novinari srpskog i sarajevskog Centra za istraživačko novinarstvo Stevan Dojčinović, Bojana Jovanović i Mahir Šahinović dobitnici su nagrade za istraživako novinarstvo u kategoriji internet medija za serijal tekstova „Projekat Ćopić“ o nepravilnostima u privatizacijama i pranju para Darka Šarića

Centar za istraživačko novinarstvo Srbije je i prošle godine dobio nagradu za istraživako novinarstvo, u kategoriji mladih novinara do 30 godina za serijal tekstova “Projekat Mišković”.

Nagrade su dobili:

- U kategoriji štampanih medija – Nikola Lazić, novinar „Vranjskih“, za seriju tekstova o pranju para Darka Šarića u Vranju.

- U kategoriji elektronskih medija – Miloš Teodorović, radio Slobodna Evropa, za radio prilog o kućama pokreta „1389“ na severu Kosova.

Tradicionalnu dodelu nagrada za najbolje radove u istraživačkom novinarstvu Nezavisno udruženje novinara Srbije dodeljuje već sedam godina povodom 3. maja, svetskog dana slobode medija u saradnji sa Američkom ambasadom u Beogradu. Nagrade su dobitnicima uručili ambasadorka SAD Meri Vorlik, predsednik NUNS-a Vukašin Obradović i dekan FDU Zoran Popović.


Komentari (0)
Napiši komentar


Ime i prezime

Komentar
Ne možete da protumačite sliku? kliknite ovde da osvežite

Podrzi nas - podrzi CINS

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_n5pqmjdli21cqvtur77s86joe2, O_RDWR) failed: Permission denied (13)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions)

Filename: Unknown

Line Number: 0